Почела показна вежба Војске Србије на Пасуљанским ливадама

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Jul.2023, 18:01

Почела показна вежба Војске Србије на Пасуљанским ливадама

На Војном комплексу на Пасуљанским ливадама данас после подне почела је показна вежба припадника Војске Србије, а команду за почетак издао је председник и врховни командант Александар Вучић. Фото: Танјуг/Јадранка Илић Показно гађање организовано је у оквиру завршне фазе обуке >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << припадника Војске Србије са новоуведеним наоружањем и војном опремом.
Бригадни генерал заменик команданта Копнене војске Слађан Стаменковић навео је да у оквиру гађања учествује 743 припадника ВС са 56 кључних средстава ратне технике.
Он је рекао да је у претходне две недеље изведена обука на модернизованим наоружањем, да је део обучавања изведен и у ноћним условима, а да ће данашња војна гађања показати обученост и спремност руковању оружјем и техником која су им на располагању.
Вежби између осталих присуствују и потпредседник Владе и министар одбране Милош Вучевић и начелник Генералштаба Војске Србије, генерал Милан Мојсиловић.
(MAPA) Olujno nevreme ponovo nad regionom, Sledi udar nove superćelijske oluje: U okruženju upaljeni alarmi, a evo šta čeka Srbiju (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Почела показна вежба Војске Србије на Пасуљанским ливадама се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.