Izvor: TangoSix.rs, 03.Jun.2021, 09:34

[SEAS 2021 premijera] Erbas projekti u Srbiji: Saradnja je tek na početku

Erbas grupa, sada već tradicionalno, učestvovala je na trećem Vazduhoplovnom samitu jugoistočne Evrope kroz prezentaciju svojih najaktuelnijih projekata saradnje sa Srbijom.
Potpredsednik Erbasa za južnu Evropu i Izrael Cezar Sančez Lopez ekskluzivno je za SEAS pričao o dosadašnjim stavkama odnosa Srbije i najvećeg evropskog vazduhoplovnog konzorcijuma u vojnom i civilnom segmentu. Lopez je pričao o uticaju Korone na realizaciju pojedinih projekata ali i projektima koji mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << biti sledeći za Srbiju.
Erbas je na ovogodišnjem SEAS-u učestvovao kroz posebnu prezentaciju putničkog aviona A220, prezentaciju njihovog programa konverzija aviona iz putničke u kargo verzije, kao i prezentacije o helikopteru H125, HEMS ponudi njihove game proizvoda kao i vojnog transportnog aviona C-295. Prezentacije ćemo emitovati na portalu u sledeće tri nedelje.

 
Pratite Tango Six i na društvenim mrežama. Na Instagramu, Jutjubu, Tviteru i Fejsbuku.
The post [SEAS 2021 premijera] Erbas projekti u Srbiji: Saradnja je tek na početku appeared first on Tango Six.
Pogledaj vesti o: Vojni samit

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.