Vodimo vas na žurku: Ben Vestbič

Izvor: B92, 01.Jul.2009, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodimo vas na žurku: Ben Vestbič

Poklanjamo vam 5x2 ulaznice za žurku u klubu "Plastic light" na kojoj će zvezda večeri biti britanski pevač, di džej i producent Ben Vestbič, koji je u novembru prošle godine imao brilijantan debi pred beogradskom publikom u klubu "Plastic".

Sve što treba da uradite da osvojite karte je da nam pošaljete mejl - Dobitnici su obavešteni


Ben Vestbič jedan je od omiljenih muzičara slavnog Džajlsa Pitersona.

Svoj debi album "Welcome >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << to the Best Years of Your Life", izdao je upravo za Džajlsovu prestižnu etiketu, „Brownswood Recordings".

Njegova gostovanja rame uz rame sa Bjork i Polom Mekartnijem, zatim, singl na kultnom albumu „Plastic People", sastava „Kraak &Smaak", govore o autentičnosti i kvalitetu zvuka kojeg pravi.

U svojim nastupima Vestbič kombinuje raspevane letnje ritmove, klasični džez u novom ruhu, haus, ali i primese panka, hip-hopa i rok end rola.

Pročitajte intervju sa Vestbičom koji je pred njegov prošlogodišnji nastup uradila Tanja Bogdanov
Pogledaj vesti o: Vodimo Vas,   Poklanjamo

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.