Izvor: Blic, 06.Nov.2009, 06:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodimo vas na nastup Garnijea

Jedan od najboljih svetskih di-džejeva Loran Garnije nastupiće sutra u velikoj sali Doma Omladine u Beogradu na „Beck’sperience” žurki. Pionir elektronske scene nastupiće sa bendom, a predstaviće deo turneje „Tales of A Kleptomaniac”.

Loran Garnije je jedan od retkih di-džejeva i producenata koji poseduje talenat i veštinu da u svoje setove i muziku inkorporira sve relevantne stilove plesne i klupske muzike, da s lakoćom kreira uvek svež i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jedinstven muzički izraz, ostajući uvek na vrhu bez obzira na dolazeće i odlazeće trendove. Uz epitet jednog od najboljih i najpopularnijih disk džokeja svih vremena, Loran je ispisao priču o tehno muzici i kulturi u knjizi „Electrochoc”. U maju 2009. objavio je novi album „Tales Of A Kleptomaniac”.

Karte za ovu žurku koštaju 1.290 dinara, mogu da se kupe na blagajni Doma omladine, u Bilet servisu i IPS prodavnicama u Beogradu i Srbiji, a najbržih pet čitalaca koji se jave danas od 11 do 11.05 na telefon 011/3334621 dobiće po dve karte za ovu žurku.
Pogledaj vesti o: Vodimo Vas

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tri pitanja za... Lorena Garnijea, dj

Izvor: 24sata, 06.Nov.2009

Na drugom izdanju ovogodišnjeg Bekspirijensa scena će biti rezervisana za Lorena Garnijea koji će nastupiti uživo s bendom u subotu u Velikoj sali Doma omladine (22). On je trenutno na turneji „Tales Of A Kleptomaniac”, a ulaznice koštaju 990 dinara.

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.