Vodimo Vas na Tribal Fussion Sessions

Blog: Clubbing.rs, 22.Dec.2009, 07:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodimo Vas na Tribal Fussion Sessions

Prvi put u Beogradu, u Kulturnom centru Grad, zadovoljstvo nam je da predstavimo inovativnu, urbanu fuziju plesa i muzike.

Tribal fusion je u svetu veoma poznat i popularan stil plesa. Plesni pokreti tribal fusion-a inspirisani su Balkanom, Bliskim i Dalekim Istokom, Indijom, Afrikom i drugim zemljama. Autentični pokreti različitih podneblja spajaju se kroz plesnu fuziju sa pokretima flamenka i modernog baleta, kao i sa elementima joge i borilačkih veština.

Ovaj elegantni i atraktivni ples izuzetne snage - u kombinaciji sa modernim zvucima elektronske, etno, gotik ili džez muzike - daje kao rezultat izuzetan scenski spoj različitih kultura.

Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima Vas vodi na ovaj event. Delimo Vam 2x2 ulaznice. Zainteresovani je potrebno da nam pošalju email na ulaznice at clubbing dot rs koji sadrži ime, prezime i broj mobilnog telefona. Subject:"Tribal Fussion"
 
Pogledaj vesti o: Vodimo Vas

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.