Vodimo Vas na DJ Kid Massive!

Blog: Clubbing.rs, 04.Jun.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodimo Vas na DJ Kid Massive!

Tuborg Green poziva sve ljubitelje dobrog klubskog zvuka, da nam se pridruže na žurkama koje će biti organizovane u junu i julu mesecu. Tokom četiri Tuborg žurki, u junu mesecu, nastupe će imati poznati svetski i domaći DJ-evi.
 
"Karavan" promotivnih žurki proći će kroz Beograd, Niš i Suboticu, a žurke se organizuju kao "zagrevanje" pred predstojeći EXIT festival. Žurke su promotivnog karaktera, što znači da su ulaznice besplatne, ali obavezne i deliće se putem različitih medija, kao i od strane promo timova po kafićima i klubovima. 

Prva u nizu promotivnih žurki zakazana je za petak, 05. juna od 22h na splavu Sound u Beogradu. Tuborg Green predstaviće DJ-a Kid Massive-a, koji će nastupiti uz domaću podršku DJ Andre-a.

Clubbing.rs muzički magazin u saradnji sa organizatorom Vas vodi na ovaj muzički happening! Delimo vam 5x2 ulaznice, a zainteresovani je potrebno da pošalju email na nagrade at clubbing dot rs koji sadrži ime, prezime i broj mobilnog telefon. Subject:"Kid Massice".
 
Pogledaj vesti o: Vodimo Vas

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.