Blog: Clubbing.rs, 07.Jun.2010, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Često postavljana pitanja (FAQ)

 
 
VODIMO VAS NA 5 PAPAYA FESTIVALA
CLUBBING.RS & DETELFONE VAS VODE NA PAPAYU
 
 
 
FAQ - ČESTO POSTAVLJANJA PITANJA!
 
 
KAKO DA UČESTVUJEM?
Potrebno je da izaberete kategoriju i oblast koja vas privlači i u kojoj možete najbolje da se iskažete. Uzmete fotoaparat, kameru ill miksetu i krenete!


GDE POSLATI RADOVE?
Svaki festival ima svoj naziv, stoga su i drugačiji mailovi na koje ćete se prijavljivati.

Video fajlove direktno uploadujete na www.dzgovornica.rs! Klipovi imaju svoju temu. "Spiči na DŽurku". Na šaljiv, zanimljiv i šašav način nam pokažite kako vi idete na party. Potrebno je da udjete u kadar, i izadjete iz njega, na "drugačiji" način. Da li je do odela, ili načina ulaska i izlaska iz kadra, to je do Vas.


OD KADA MOGU DA ŠALJEM RADOVE?
Prijavljivanje na sve festival kreće odmah, dok se za svaki festival zna do kada možete slati radove, kako bi se ostavilo što više vreemna da za njih glasate.


GDE SE NALAZI PAPAYA?
Klub Papaya se nalazi na ostrvu Pag, u Hrvatskoj. Plaža na kojoj se nalazi se zove Zrće i predstavlja pravi raj za club bere i zaljibljenike i festivale. Skoro su nezvanično proglašeni za "Balkansku Ibizu", što će po najavama iz kluba definitivo opravdati!


KO ODLUČIJE O POBEDNIKU?
Za svaki konkurs će biti kreirano javno glasanje posetilaca, a konačnu ocenu daje žiri koji je sastavljen od urednika Clubbing.rs portala, profesionalnih muzičara i dizajnera.


PIŠE DA MOGU DA UPOZNAM DJ-EVE? O ČEMU SE RADI?
Da. To je jedan od poklona Papaya kluba, gde će najbolji u svim oblastima, imati mogućnost i priiku da se upoznaju sa Sven Vathom, Armin Van Buurenom, Tiestom, Davidom Moraleson, Marcus Schulzom i mnogim drugim svetski ponzati muzičarima.


POMINJU SE "USLOVI KORIŠĆENJA"?
Obavezno ih pročitajte, veoma su bitni. To su pravila učestvovanja i razlilukuju se od konkursa do konkurs.


KOJE SU NAGRADE? ULAZNICE? PUT? SMEŠTAJ?
Delimo Vam ulaznice na svih pet festivala. A za najbolje i povratnu kartu za festival. Smeštaj za sada nismo u mogućnosti nuditi, ali ćemo za par dana izbaciti razne korisne adrese i telefone koje se tiču smeštaja na Pagu.
 
 
 
 
 
 
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.