Izvor: Nezavisne Novine, 15.Okt.2021, 14:07

Ðukanović: Vlada Crne Gore je pješadija velikosrpskog nacionalizma

PODGORICA - U organizaciji Atlantskog saveza u Crnoj Gori je počeo 2BS forum na kojem je predsjednik Milo Ðukanović kazao da se stabilnost njegove zemlje može učvrstiti jedino kroz proces evropskih integracija, ali da predstavlja problem kada sa partnerskih adresa stignu oskudne poruke koje su ozbiljno zamagljivanje evropske perspektive.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Đukanović: Vlada Crne Gore je pešadija antisrpskog nacionalizma

Izvor: B92, 15.Okt.2021

Govoreći o aktuelnoj Vladi Crne Gore, Đukanović je rekao da su "oni zapravo pešadija velikosrpskog nacionalizma"...U organizaciji Atlantskog saveza u Crnoj Gori je počeo 2BS Forum na kojem je predsednik Milo Đukanović kazao da se stabilnost njegove zemlje može učvrstiti jedino kroz proces evropskih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.