Велики новосадски „synthpop“ концерт у Фабрици у суботу, 7. октобра

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Okt.2023, 12:31

Велики новосадски „synthpop“ концерт у Фабрици у суботу, 7. октобра

Популарни београдски и загребачки „synthpop“   бендови драм и покет палма, одржаће велики заједнички концерт у суботу, 7. октобра од 21 час, у новосадској СКЦНС Фабрици. Фото: new.gigstix.com Као групе које су припадници истог таласа, стремљења, генерације и вољености код публике, драм са >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << центром у Београду, а поцкет палма у Загребу, заједничким снагама осцилирајућих синтисајзера и енергичних гитара, састаће се у Новом Саду и направити концерт и игранку за памћење те јесење суботе 7. октобра.
Припремите своја најшаренија одела и спремите се за космички ролеркостер кроз синтпоп варијације и рокенрол ударе до тоталне екстазе.
Улазнице су у претпродаји од четвртка 14. септембра на сајту и продајним местима Гигстиxа и онлајн. Цена у претпродаји је 800 динара. Улазнице ће моћи да се купе и на дан концерта на билетарници Фабрике, по цени од 1000 динара.
Врата Фабрике и билетарница отварају се у 20 часова, а концерт ће почети у 21 час.
Koncert „Monsters of rock“ u subotu, 14. oktobra na SPENS-u

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Велики новосадски „synthpop“ концерт у Фабрици у суботу, 7. октобра се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.