Ðorđević obišao povređene radnike Centra za socijalni rad iz Rakovice

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2017, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ðorđević obišao povređene radnike Centra za socijalni rad iz Rakovice

Povređeni u današnjem tragičnom događaju ispred Centra u Rakovici

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Ðorđević posetio je večeras zaposlene Centra za socijalni rad, povređene u današnjem tragičnom događaju ispred Centra u Rakovici.

Troje zaposlenih ovog Centra je teže povređeno tokom nastojanja da savladaju M.N. koji je ispred Centra za socijalni rad tokom sudskom odlukom regulisane primopredaje deteta u postupku brakorazvodne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << parnice izvršio ubistvo svoje supruge i majke deteta koje je istom prilikom izgubilo život.

Dvoje zaposlenih je zadržano na lečenju u Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, a jedna zaposlena osoba je kasnije večeras puštena na kućno lečenje. Povređeni nisu životno ugroženi.

Načelnik Vojnomedicinske akademije, pukovnik dr Miroslav Vukosavljević, pružio je uveravanja ministru da će medicinski tretman i lečenje povređenih biti na najvišem mogućem nivou.

Ministar je naglasio da će preduzeti sve mere da ovakvih događaja više ne bude i da je za opstanak i napredak svakog segmenta našeg društva ključno da sve nadležne institucije, organizacije civilnog društva, mediji i građani, zajednički učine sve što se može da ubuduće sprečimo ovakve

tragedije, navodi se u saopštenju Ministarstva za rad.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.