Ослободите се мрава и других инсеката користећи oву природну смесу

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Apr.2023, 15:00

Ослободите се мрава и других инсеката користећи oву природну смесу

Мрави су се појавили у вашој кући и не знате како да их се решите? Фото: Pixabay/cp17 То ћете урадити помоћу мешавине коју сами направите код куће од коре поморанџе и сирћета.
Ако користите кору поморанџе у комбинацији са сирћетом, може послужити као одлично средство за чишћење >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << или спреј против инсеката и досадних мрава.
Овај производ ћете врло лако направити, а може се користити и као средство за чишћење.
Најважније је да производ није штетан за људе и животну средину. Поред наранџине коре, потребан вам је сирће и стаклена тегла. Прво напуните стаклену теглу корама поморанџе, а затим додајте сирће.
Важно је да сипате довољно сирћета да течност прекрије све коре поморанџе.
Покријте теглу и оставите да одстоји две недеље на хладном и тамном месту.
После две недеље, ваша мешавина ће бити спремна за употребу и можете је користити да се решите инсеката.
Такође можете користити смешу као средство за чишћење.
Bela jaja duplo skuplja od redovnih! Izbelite sami jaja ovog Uskrsa u par koraka

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ослободите се мрава и других инсеката користећи oву природну смесу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.