Вече Јапанске културе на „Аnime night“ догађају у „Cinaplex Promenadi“

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Maj.2023, 15:22

Вече Јапанске културе на „Аnime night“ догађају у „Cinaplex Promenadi“

Биоскоп Cineplexx Promenada позива све љубитеље аниме филмова, као и оне који желе да се упознају са најпопуларнијим жанром јапанске кинематографије, на Anime Night догађај у четвртак, 25. маја од 19 часова. Фото: Cinaplexx Поводом премијере најновијег аниме филма „Suzume no tojimari“, уједно >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и првог филма овог жанра у биоскопу који је титлован на српски језик, дружићемо се у холу биоскопа и пре пројекције, а пред почетак филма обрадовати најсрећније поклонима изненађења. Улазнице су у продаји!
Кувари ресторана „Enter Sushi“ презентоваће у холу биоскопа прављење сушија, а посетиоци ће имати прилику и да дегустирају суши и друга традиционална јапанска јела. Најсрећније посетиоце обрадоваће „Game Centar“ аниме фигурама, а школа страних језика „Akademija Oxford“ часовима јапанског језика у трајању од месец дана.
„Suzume no tojimari“ говори о тинејџерки Сузуме која случајно отвори необична врата која се налазе у заборављеном парку близу свог града Киушуа. Убрзо након тога, Сузуме почиње да примећује необичне призоре пре него што град погоди мањи земљотрес. Након што се вратила до места где је отворила врата, Сузуме упознаје мистериозног младића, члана Чувара, чији је задатак да путује по Јапану и чува портале који воде у свет иза врата. У свет који крије велику тајну из детињства девојке Сузуме. И опасност за цео Јапан.
Редитељ филма Макото Шинкај, који је режирао и филмове „Your Name“ и „Weathering with You“, један је од најуспешнијих филмских стваралаца на свету, а филм „Suzume“ је већ зарадио преко 200 милиона долара широм света. Апсолутни је хит у Јапану, али и у Кини, где се већ издвојио као јапански филм са највећом зарадом на благајнама биоскопа. Ово остварење уједно је и први аниме филм који је био у такмичарској конкуренцији на међународном филмском фестивалу у Берлину.
Трејлер филма: https://youtu.be/_m1ZuPsYvZY
Улазнице су у продаји на благајнама биоскопа Cineplexx Promenada или путем апликације CineplexxRS и сајта!
Репертоари биоскопа за четвртак, 18. мај

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вече Јапанске културе на „Аnime night“ догађају у „Cinaplex Promenadi“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.