Градске инфо дарују: Ево како да освојиш супер бицикл „nilox XO“

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Sep.2023, 17:59

Градске инфо дарују: Ево како да освојиш супер бицикл „nilox XO“

Познато је да је Нови Сад град бицикала, у то име смо за наше суграђане, на Инстаграм профилу gradskeinfo,  припремили даровање које ће их сигурно веома обрадовати. Фото: Градске инфо Само у протеклих 10 година у Новом Саду је изграђено 30,4 километара нових бициклистичких стаза у >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << вредности од 375,5 милиона динара, а санирано је преко 10 километара већ постојећих стаза.
Поред тога, из буџета Града је и ове године 20 милиона динара отишло на субвенције за куповину бицикала, а вредним ђацима поклањани су бицикли као награде за њихове заслуге.
Фото: Градске инфо Дакле, Град Нови Сад увелико препознаје важност коришћења овог превозног средства и на све могуће начине охрабрује своје грађане да се определе управо за њега.
Као добри ђаци, ту праксу смо преписали и ми, те смо зато одлучили да вас дарујемо  супер бициклом „nilox XO“.
У нашој Инстаграм објави добићете све потребне информације како да учествујете у наградној игри.  







View this post on Instagram

















 
A post shared by Градске инфо (@gradskeinfo)


Са преко 100 км уређених стаза и трака које користи преко 40.000 редовних бициклиста заиста свуда можемо стићи брзо и безбедно.
Због сталних улагања у ову сферу, Нови Сад важи за град са најбољом бициклистичком инфраструктуром у читавој Србији.
Подсећамо, Програмом уређивања грађевинског земљишта за 2023. годину планирана су средства од 3 милиона динара за анализу увођења бициклистичког саобраћаја на Мосту слободе.

Бициклистичка стаза на Мосту слободе један је од најпопуларнијих и најизгласанијих предлога грађана на платформи ТвојГрад, где Новосађани гласају за пројекте који су им најпотребнији.
Фото: Градске инфо Такође, у дужини од 17 километара, пруга Петроварадин – Беочин,  која се не користи од 2007. године могла би да постане бициклистичка стаза.
Она  би кренула од Петроварадина, прошла кроз Сремску КаменицуЛединцеРаковац и завршила се код бивше железничке станице у Беочину.
Фото: Wikimedia Commons/TouN Да је Нови Сад заиста град бицикала потврђује и чињеница да кроз њега пролази ЕуроВело 6, тј. бициклистичка стаза која прати Дунав и протеже се преко 3.600 километара пролазећи кроз 10 европских држава.
Због тога, уколико још не користите ово превозно средство или мислите да је дошло време да се поновите, окушајте своју срећу на нашој наградној игри.
Извлачење је 9. септембра, срећно!
Novi Sad se gradi: Radovi na vrelovodu u Kisačkoj ulici ušli u završnu fazu (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Градске инфо дарују: Ево како да освојиш супер бицикл „nilox XO“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.