У Црноj Гори без повећања цена и рестрикциjа струjе

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Nov.2022, 12:59

У Црноj Гори без повећања цена и рестрикциjа струjе

Извршни директор Eлектропривреде Никола Ровчанин указао jе да би се свако повећање цене рефлектовало на пад степена наплате. Односно да се падом наплате од само jедног процента губи три милиона евра. Фото: Pixabay/analogicus Црна Гора се налази у енергетски изузетно стабилноj ситуациjи, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << тренутно нема говора о рестрикциjама и биће извозно ориjентисана у наредних пет месеци. Изjавио jе данас извршни директор Eлектропривреде Никола Ровчанин.
Ровчанин jе гостуjући у емисиjи Боjе jутра на TВ Виjести поновио jе да неће тражити повећање рачуна за струjу. Додао да jе интерес да цена струjе остане иста, како би се одржао тренутни ниво наплате.
Gasprom neće smanjiti isporuke gasa Moldaviji

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Црноj Гори без повећања цена и рестрикциjа струjе се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.