Ðilas: Honorari bili mnogo niži, plaćali sponzori a ne grad

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jan.2019, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ðilas: Honorari bili mnogo niži, plaćali sponzori a ne grad

Jedan od osnivača Saveza za Srbiju Dragan Ðilas izjavio je večeras da su, kada je bio gradonačelnik Beograda, honorari za izvođače na novogodišnjem dočeku bili višestruko niži no što su danas.

- I što je važnije, nisu plaćani iz budžeta grada, odnosno od novca građana, već su te troškove pokrivali sponzori. Grad je snosio samo tehničke troškove koncerta, kao što su bina, rasveta i ozvučenje - saopštio je Ðilas u reagovanju povodom navoda predsednika Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i SNS Aleksandra Vučića da su se "honorari za izvođače na novogodišnjem koncertu u Beogradu plaćali mnogo više u Ðilasovo vreme".

- Ðilas je naveo još jednu novogodišnju tradiciju koja pravi jasnu razliku između njegovog i Vučićevog vremena: ko i kada dariva prvorođenu bebu - kaže se u saopštenju i napominje da je Ðilas darivao prvorođenu bebu dan posle kad se majka porodi, i to u prisustvu oba roditelja.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.