Ðilas: Ako smo loši, raspišite izbore u Beogradu

Izvor: Press, 08.Sep.2013, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ðilas: Ako smo loši, raspišite izbore u Beogradu

Ðilas je naglasio da se ne plaši ničega, jer zna kako je radio i upitao "kakav je uopšte problem u Beogradu.
"Ako smatrate da u Beogradu nemam podršku saradnika - omogućite građanima da neposredno biraju svoje gradonačelnike i da kažu ko je taj čovek ili žena koje žele da ih vode. Ajmo kad ste tako hrabi i mislite da za Dragana Ðilasa nije niko u Beogradu - dajte da se gradonačlenici biraju neposredno. Nemojte se kriti iza momaka od 20 i nešto godina, iza sappštenja, pustite >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nas da radimo.. Ako to želite nastavićemo, a ako smatrate da smo loši raspište izbore i dajte vaše kandidate", rekao je Ðilas na sednici GO DS.
Govoreći o stanju na političkoj sceni Srbije, Ðilas je ocenio i da je zanimljivo što DS S ne smeta da bude na vlasti u Beogradu sa onima koje na republičkom nivou optužuje za prodaju Kosova.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Đilas: Ako ne valjamo, raspišite izbore u Beogradu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Sep.2013

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas poručio je u nedelju vladajućoj većini da raspiše izbore u Beogradu ako smatra da je loše rađeno. Đilas je naglasio da se ne plaši ničega, jer zna kako je radio i upitao "kakav je uopšte problem u Beogradu. "Ako smatrate da u Beogradu nemam podršku...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.