Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdina osveta "građevinarima"

Slatka osveta crveno-belih! U 11. kolu Jelen Super lige, Crvena zvezde ja na Vračaru pobedila Rad 2:1 i tako mu se revanširala za poraz od pre četiri dana u osmini finala Kupa Srbije.

Ovim trijumfom četa Nenada Lalatovića je bar na kratko preuzela prvo mesto tabele. U prvih 45 minuta gledali smo odličan fudbal. Crveno-beli željni osvete za poraz u sredu, krenuli su furiozno i već u petom minutu Darko Lazović je doveo goste u vođstvo. Sjajno ga je prograo Miloš Bosančić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << a krilni napadač crveno-belih dobro se snašao i glavom zatresao mrežu "građevinara".

Nastavila je Zvezda da melje rivala, a kada je Pavićević glavom posle kornera povećao vođstvo činilo se da će Zvezda da ostvari laku pobedu. Međutim, Rad se budi. Iz prve akcije opasne po gol, domaćin je smanjio pogotkom Petra Jelića, u 36. minutu.

U nastavku očekivalo se da pršti sve na terenu, ali smo gledali uspavanku. Jedino vredno pomena je stativa koju je pogodio Raspopović, posle slobodnog udarca. Zvezda je razočarala u nastavku. Više je gledala kako da sačuva minimalnu prednost nego da poveća vođstvo. "Građevinari" su jalovo napadali, a jedino su bili opasni iz prekida.

 PROČITAJTE TOK UTAKMICE:

46. minut - Počelo je drugo poluvreme. Zbog bakljade navijača Crvene zvezde, utakmica je preknuta.

36. minut - GOOOL - Petar Jelić smanjuje rezultat. Veslinović je pobegao odbrani gostiju, uposlio napadača Jelića, koji je glavom lako zatresao mrežu Zvezde.

20. minut - Opet je Bosančić pokušao iz daljine, ali je izblokiran njegov šut. Samo korrner za Zvezdu. GOOOOL - Savo Pavićević je posle kornera najviše skočio i lako savladao Radunovića. Opet je asistent bio Bosančić.

5. minut - GOOOOL Darko Lazović je doveo Zvezdu u vođstvo. Bosančić je sjajno proigrao Lazovića koji glavom vara nesigurnog Radunovića.

3. minut - Čarke na terenu odmah na staru posle koškanja Mijailovića i Veselinovića. Sudija je pokazao obojici ratobornih fudbalera žuti karton.

SASTAVI

RAD: Radunović, Đurić (od 84. Mihajlović), Maraš, Milošević (od 80. Vujinović), Raspopović, Rodić, Gnjatić, Veselinović (od 58. Simić), Marković, Perović, Jelić.

CRVENA ZVEZDA: Rajković, Pavićević, Planić, Lazić, Mijailović, Kovačević, Bosančić (od 86. Gogić), Lazović, Pečnik (od 79. Gavrić), Rakić, Katai (od 60. Ristić).

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.