Zvezdi filma Milioner iz blata izgorela kuća

Izvor: Blic, 05.Mar.2011, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdi filma "Milioner iz blata" izgorela kuća

Dečija zvezda Oskarom nagrađenog filma "Slumdog millionare" dvanaestogodišnja Indijka Rubina Ali, u požaru koji se dogodio u petak uveče izgubila je porodičnu kuću u Mumbaiju u Indiji.

Dvanaestogodišnjakinja, koja je igrala u Oskarom nagrađenom "Milioneru", rekla je da je izgubila sve, uključujući i njene fotografije, novinske isečke i druge uspomene na film.

Više od 500 baraka i kućica u centru grada uništeno je sinoć u požaru, koji je izbio u neposrednoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << blizini železničke stanice.

Požar je izbio u jednoj od kuća u ranim večernjim satima, a vatra se brzo proširila zbog jakog vetra. Najmanje pet osoba je nestalo.

"Uz moju kuću, sve moje dobre uspomene na sjajna vremena i snimanje filma pretvorene su u pepeo. Moje nove školske knjige su potpuno izgorele. Međutim, srećna sam što su svi članovi moje porodice prošli bez povreda, rekla je Rubina,

piše "Dejli mejl".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.