Zvezda pikirala talentovanog Francuza (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 03.Avg.2017, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda "pikirala" talentovanog Francuza (VIDEO)

Prelazni rok je u punom jeku, a posle odlazaka na Malom Kalemegdanu došao je red na dolaske novih igrača. Do sada je petorica novjalija u odnosu na prethodnu sezonu, a uskoro bi mogao da stigne i šesti.

Kako piše turski novinar Fersu Jahjabejoglu Crvena zvezda je zainteresovana za talentovanog francuskog centra Matijasa Lesorta, koji može da pokriva obe unutrašnje pozicije.

Kızılyıldız, Nanterre forması giyen genç Fransız uzun Mathias Lessort (2.05-1995) >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ile anlaşmaya yakın. pic.twitter.com/t7f6BwRZg9— Fersu Yahyabeyoğlu (@fersudeniz) August 3, 2017

Lesort je igrač Nantera, ima 22 godine, a na prethodnom NBA draftu odabrala ga je Filadelfija.

Ako se ispostavi da je ovo istina to bi verovatno značilo da je Crvena zvezda odustala od namere da angažuje Koltona Ajversona, Estebana Batistu ili Samarda Samjuelsa

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.