Zvezda ostala bez Kačara i Despotovića

Izvor: Blic, 16.Jan.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda ostala bez Kačara i Despotovića

Plan Crvene zvezde da u svoje redove dovede Gojka Kačara i Ranka Despotovića je, kako „Blic" saznaje, propao. Bogata ponuda u kešu (2,6 miliona evra), istina, na rate, plus 25 odsto od kasnijeg transfera u inostranstvo nije pokolebala rukovodstvo „lala", koje je odlučilo da se zahvali Crvenoj zvezdi na korektnom nastupu, ali i da pokuša da usmeri svoja dva igrača ka nekoj drugoj destinaciji.



U Novom Sadu već nekoliko dana borave predstavnici Herte, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji su baš zagrizli za Kačara, a u četvrtak i petak srpska Atina biće mesto gde će koplja ukrstiti (čitaj: novčane ponude) predstavnici još dva bundesligaša, kao i jednog iz italijanskog Kalča. Gde će završiti jedan od najdarovitijih srpskih fudbalera i iskusni strelac u ovom trenutku se ne zna, a rukovodstvo Vojvodine ne isključuje ni mogućnost da ih zadrži do juna.

Zimski prelazni rok se propisno nije ni zahuktao, nažalost, već je sigurno da će srpski šampionat u prolećnom delu prvenstva biti siromašniji za Antonija Rukavinu, koji je otišao u Borusiju iz Dortmunda, Stefana Babovića i Filipa Đorđevića, koji su već debitovali za Nant, a najverovatnije i za Ljubomira Fejsu, koji trenira sa Hertom, ali još nije potpisao ugovor.

Crvena zvezda zvezda je na putu da dovede najistaknutije pojedince Čukaričkog u jesenjem delu sezone - Ninkova i Blažića. Rukovodstvo kluba sa Banovog brda poslalo je ponudu, a zvaničan odgovor, svi veruju pozitivan, značio bi i finalizaciju posla. Predstavnici Crvene zvezde su juče bili i u Kuli, ostala je tajna ime igrača za kojeg su zainteresovani, a najavljeno uključivanje u igru oko Fejse otpalo bi samim potpisom ovog igrača za Berlince.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.