Zvezda nema pravo na kiks

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jan.2010, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda nema pravo na kiks

Trener košarkaša Crvene zvezde Aleksandar Trifunović izjavio je da njegova ekipa ne sme da napravi još jedan kiks u Jadranskoj ligi.

"Crveno-beli" će u sredu od 19,30 časova dočekati Olimpiju u meču 17. kola Jadranske lige.

"U ovom trenutku razmišljamo samo o našoj dobroj partiji u sredu uveče. Olimpija je stabilan evroligaš, imali su velike ambicije, one se nisu ostvarile, a onda je usledio razlaz sa Sanijem Bećirevićem. Oni su sada fokusirani na NLB ligu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u Beograd dolaze posle poraza od Budućnosti i sigurno žele da pobedom priđu bliže F4", rekao je Trifunović i dodao:

"Bez obzira na poraz u Zagrebu, imamo stabilnost u radu. To se ne menja preko noći, nemamo mnogo vremena i imamo imperativ da damo maksimum. Imamo zdravstvenih problema, Bjelica ne trenira od Zagreba, probleme ima i Bakić ali se nadam da ćemo kompletni izaći na teren. Treba nam i podrška navijača. Utakmica se igra na Svetog Jovana ali se nadam da će oni navijači koji ne slave biti sa nama u Pioniru".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.