Zvezda na plus sedam u Zadru

Izvor: Mondo, 26.Okt.2014, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda na "plus sedam" u Zadru

Luka Mitrović dao 12 poena, a Markus Vilijams podelio šest asistencija u prvom poluvremenu.

Foto: MN Press

Zadar - Crvena zvezda Telekom 30:37 (10:15, 20:22), nakon 20 minuta utakmice 5. kola ABA lige.

Domaćin je vodio samo u trećem minutu (2:1), ostatak poluvremena je protekao u sigurnom vođstvu crveno-belih, koje je oscilovalo između tri i devet poena (12:21 - 14. minut).

Zadrani su pretili, primarno preko centara Sobina i Kraljevića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pa u finišu trojkama Džejmsa Florensa, ali Zvezda je imala odgovor na sve nalete - najviše zahvaljujući Markusu Vilijamsu, koji je maestralno pronalazio saigrače u povoljnim pozicijama.

Amerikanac je šutirao iz igre 0/6, ali je nanizao šest asistencija, poslednju kada je Nemanja Dangubić trojkom postavio konačan rezultat poluvremena - 30:37.

Kapiten Luka Mitrović ubacio je 12, a Boban Marjanović sedam poena, uz čak devet skokova, dve asistencije i dve blokade.

Crveno-beli igraju za očuvanje stoprocentnog skora u regionalnom takmičenju i povratak na deobu prvog mesta sa ekipom Budućnosti, a tri dana posle bolnog poraza u Litvaniji od Neptunasa (83:81), u drugom kolu D grupe Evrolige.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.