Zvezda američkog fudbala ubio devojku, pa pucao sebi u glavu naočigled trenera i menadžera

Izvor: Blic, 02.Dec.2012, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda američkog fudbala ubio devojku, pa pucao sebi u glavu naočigled trenera i menadžera

Igrač američkog fudbala iz profesionalnog tima Kanzas Siti Čifs, Džovan Belčer ubio je juče svoju devojku Kasandru Perkins, nakon čega je na stadionu izvršio samoubistvo pred očima menadžera i trenera, javljaju mediji u Sjedinjenim Američkim Državama.

Portparol policije u tom gradu Darin Snep rekao je za Asošiejted pres da je poznati igrač prvo ubio devojku, da bi kasnije došao na stadion gde se ubio pucnjem iz pištolja, ispred zgrade kluba.

Belčera su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u tom činu navodno pokušali da spreče pripadnici obezbeđenja stadiona, ali nisu uspeli.

Policija je dobila poziv iz kuće u blizini stadiona, i kada je došla na lice mesta patrola je zatekla majku ubijene devojke koja im je rekla da je Belčer ubio njenu ćerku.

Istovremeno je stigao poziv i sa stadiona Kanzas Siti Čifsa da se osoba koja odgovara opisu osumnjičenog nalazi na ulazu u svlačionicu i da drži pištolj uperen sebi u glavu.

Kako prenosi Los Anđeles Tajms, Belčer je zahvalio treneru i menadžeru na svemu što su učinili za njega u sportskoj karijeri, posle čega se okrenuo od njih, krenuo u suprotnom pravcu i pucao sebi u glavu.

Svađa počela na rep koncertu

Kasandra Perkins i Džovan Belčer su imali i ćerku staru tri meseca. Prijateljica Kasandre Perkins rekla je da je svađa Džovana i Kasandre počela počela posle koncerta repera Trej Songza. Prema nekim informacijama, par se često svađao u poslednje vreme.

Kasandra Perkisn se u Kanzas Siti doselila pre tri godine iz Ostina u Teksasu, i veći deo vremena koje je provela u Knazas Sitiju bila je u vezi s Belčerom. Upoznali su se preko supruge jednog drugog igrača Čifsa.

- Bila je divan, veoma ljubazna i skromna. Volela je ljude. Bila je takva osoba koja nikad nije drugima govorila o svojim problemima - rekla je njena prijateljica Dženifer Ešli.

Prema njenim rečima, Kasandra je studirala koledžu "Blu river" i želela je da bude učiteljica.

Oglasili su se i neki Belčerovi saigrači.

"Skrhan sam onim što se desilo. Moje misli i molitve su uz sve one kojima se desila ova tragedija", napisao je na Tviteru Belčerov saigrač Temba Hali.

Povezane vesti: Lekari se bore da spasu Dragana, danas sahrana Srđana i Milene Aktivirao bombu, ubio sebe, a ranio devojku i policajca Napadač na Univerzitet Virdžinija izvršio samoubistvo Ohajo: Vlasnik oslobodio divlje zveri, pa se ubio Ubijena nedužna devojka, a njena sestra teško ranjena

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ragbista ubio ženu, pa sebe

Izvor: Kurir, 03.Dec.2012, 08:27

Jovan Belčer, igrač kluba Kanzas siti čifs, upucao je devojku s kojom ima dete, a onda se odvezao do stadiona Erouhed, gde je sebi pucao u glavu..KANZAS SITI - Tragedija...Jovan Belčer (25), igrač američkog fudbala, ubio je devojku i majku svog deteta Kasandru Perkins (22), a zatim i sebe...Zvezda...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.