Zverka na udaru kritika zbog viška kilograma

Izvor: Blic, 18.Okt.2013, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zverka na udaru kritika zbog viška kilograma

Glumac Kris Not, poznatiji kao Zverka (Mr. Big) iz kultne serije "Seks i grad", nabacio je nekoliko kilograma zbog čega ga je reditelj oštro kritikovao.

- Pripreme za snimanje bile su u toku, a reditelj mi je prišao i rekao: "Slušaj, frajeru, ne zovemo te Mr. Big zbog velikog stomaka koji su "pustio", pa bi stoga bilo bolje da skineš to salo pre nego počnemo sa snimanjima" - otkrio je Kris.

Puniju figuru glumac je otkrio na letovanju s partnerkom Tarom Lin i sinom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Orionom. Njegov višak kilograma razveselio je paparace, ali ne i reditelja filma 'Seks i grad' .

Popularni Zverka otkrio je da mu je redatelj rekao kako je primetio da jede svaki put kad se sretnu i da je svaki put sve veći. Nije imao izbora i morao je smršati iako je, kaže, veliki gurman i obožava da jede.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zverka na udaru kritika zbog viška kilograma

Izvor: Dzungla.org, 18.Okt.2013

Glumac Kris Not, poznatiji kao Zverka (Mr. Big) iz kultne serije „Seks i grad“, nabacio je nekoliko kilograma zbog čega ga je reditelj oštro kritikovao.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Zverka mora da smrša!

Izvor: NaDlanu.com, 18.Okt.2013

Njegovo učešće u snimanju novog filma “Seks i grad“ je pod znakom pitanja zbog viška kilograma...Mnogi glumci su morali da smršaju ili da potpuno promene fizički izgled zbog uloge u filmu, ali niko od njih nije bio pod tolikim pritiskom kao što je Kris Not, ili popularni Zverka iz serijala...

Nastavak na NaDlanu.com...

Mister Veliki: Krisa Nota reditelj kritikovao zbog viška kilograma!

Izvor: Svet, 19.Okt.2013, 11:58

Glumac Kris Not, poznatiji kao Zverka (Mr. Big) iz kultne serije “Seks i grad”, nabacio je nekoliko kilograma zbog čega ga je reditelj oštro kritikovao. “Pripreme za snimanje bile su u toku, a reditelj mi je prišao i rekao: ‘Slušaj, frajeru, ne zovemo te Mr. Big zbog velikog stomaka koji...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.