Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Dec.2016, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvaničnici Srbije čestitali vernicima Božić

Predsednica Narodne skupštine Srbije Maja Gojković čestitala je Božić svim građanima Srbije koji taj praznik slave po Gregorijanskom kalendaru.

Čestitkama su se pridružili i ministar Nebojša Stefanović i predsednik Odbora za ljudska i manjinska prava Meho Omerović.

"U ime Narodne skupštine Republike Srbije i lično ime svim građanima koji slave Božić čestitam ovaj veliki hrišćanski praznik. Neka ovaj praznik donese još više razumevanja među ljudima, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << podstakne i osnaži vrline mira i solidarnosti u današnjem svetu velikih izazova, a u domove unese ljubav, zdravlje i porodičnu sreću", poručila je Gojkovićeva, saopšteno je iz parlamenta.

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović čestitao je Božić svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova koji ovaj praznik proslavljaju sutra.

"Svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova koji slave Božić po Gregorijanskom kalendaru čestitam ovaj najradosniji hrišćanski praznik. Želim vam da praznične dane provedete u miru, radosti, sreći i blagostanju u krugu svoje porodice i prijatelja. Međusobnim uvažavanjem, poštovanjem i razumevanjem zajednički ćemo doprineti bezbednosti i sigurnosti našeg društva", naveo je Stefanović.

Čestitkama se pridružio i predsednik Odbora za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova Meho Omerović.

"Svim građanima Srbije koji Božić slave po Gregorijanskom kalendaru, čestitam ovaj najradosniji hrišćanski praznik, sa željom da ga provedu u zdravlju i radosti, okruženi svojim najmilijima. Neka nas Božić ispuni srećom i nadom, neka nam da snage da se izborimo sa izazovima koji su pred nama i neka nam donese mir, ljubav i poštovanje među ljudima", naveo je Omerović, saopšteno je iz parlamenta.Čestike vernicima uputili su i zvaničnici Islamske zajednice Srbije, muftija beogradski i vojni Mustafa Jusufspahić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.