Izvor: Piplmetar.rs, 03.Jan.2024, 02:30

Zvanični dizajn Honor Magic6 Pro telefona otkriven pred objavu 10. januara

U neočekivanom potezu s ciljem da poveća interesovanje pred lansiranje koje sledi za koji dan, CEO kompanije Honor, George Zhao, otkrio je zvaničan dizajn dugoočekivanog pametnog telefona Honor Magic6 Pro. Najava, uz duboku raspravu o inspiraciji dizajna, izazvala je veliko interesovanje među ljubiteljima tehnologije i obožavaocima ovog brenda.
Na slici koju je podelio George Zhao, ističu se karakteristična zelena boja i kamera na Honor Magic6 Pro. Zhao je detaljno govorio >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << o kreativnom procesu, navodeći uticaje bogate pet hiljada godina stare kineske istorije, tehnika sečenja kamena iz 19. veka i inherentne vitalnosti koja se posmatra u prirodi. Rezultat te kombinacije je jedinstveni “squircle” dizajn koji se očekuje da će Magic6 seriju izdvojiti po pitanju estetike.
Iako marketinški govor ostavlja po strani, pažljivi posmatrači su primetili da Honor Magic6 Pro sledi dizajn sa tri kamere. Slike sa zvanične Honor online prodavnice, dale su nam rani pogled na pametni telefon iz različitih uglova, pružajući sveobuhvatni pregled uređaja pre zvaničnog puštanja u prodaju.
Honor Magic6 Pro će doći u tri varijante skladišnog kapaciteta Jedna od bitnih informacija koje smo videli u prodavnici je dostupnost tri opcije skladištenja za Honor Magic6 Pro – 256 GB, 512 GB i najveća varijanta od 1 TB, javlja MySmartPrice. Ova raznolika ponuda skladištenja zadovoljava korisnike sa različitim potrebama, obezbeđujući da pametni telefon odgovara širokom spektru preferencija.

Honor
Ljubitelji Honor brenda i tehnologije uopšte, s nestrpljenjem očekuju dvodnevni događaj kompanije zakazan za 10-11. januar. Tokom ovog događaja, Honor će predstaviti ne samo seriju Magic6, već i MagicOS 8.0 interfejs. Detaljan raspored najave svakog proizvoda ostaje nepoznat, dodajući element neizvesnosti veoma iščekivanom lansiranju.
Ono što smo već ranije saznali o ovom telefonu jeste da će imati i svoju Porsche Design verziju, a u intervjuu od pre mesec dana za naš YouTube kanal, prvi čovek lokalne kancelarije kompanije Honor, gospodin Peter Zhu Di, okarakterisao je tekuću godinu kao godinu velikog povratka na glavnu scenu, tako da očekujemo da nam sledeća donese još sjajnih proizvoda ove mlade kineske kompanije.
Opširnije
Izvor: Benchmark.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.