Žuti prsluci upali u masonsku ložu Francuske FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 11.Mar.2019, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Žuti prsluci" upali u masonsku ložu Francuske FOTO/VIDEO

U noći između 9. i 10. marta aktivisti "Žutih prsluka" upali u Veliku ložu Francuske u gradu Tarb, prenosi list "Depeš", uz video-snimak navodno uništene lože.

List navodi da je nekoliko ljudi u žutim prslucima i maskama došlo do zgrade lože i počelo da baca kamenje na fasadu. Kasnije se jedan od demonstranata navodno prebacio preko ograde i otvorio kapiju iznutra, preneo je Sputnjik.

Nakon što su ušli zgradu, demonstranti su isprevrtali nameštaj i razbili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ezoteričnu umetnost koja visi na zidovima. Jedan od aktivista je iz kutije izvadio četiri mača, koja je kasnije stavio na prozor susedne zgrade, preneo je "Depeš".

Na internetu je kasnije objavljen snimak posledica upada.

Talas protesta "Žutih prsluka", koji su obeležili sukobi demonstranata sa policijom i javni nemiri, počeo je u Francuskoj sredinom novembra prošle godine.

U Tarbu se 9. marta okupilo oko 450 demonstranata na antivladinim demonstracijama koje se održavaju 17. vikend zaredom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŽUTI PRSLUCI UPALI U MASONSKU LOŽU I RAZLUPALI JE: Prevrnuli nameštaj, razbili umetnine i odneli 4 mača! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 11.Mar.2019

Francuski Žuti prsluci upali su u masonsku ložu u gradu Tarbu i tom prilikom polupali sve što se nalazilo u njoj.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.