Žurka u Novom Sadu - napravili je psi

Izvor: B92, 05.Dec.2018, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žurka u Novom Sadu - napravili je psi

Izložbe određenih rasa pasa nisu novost, ima ih i održavaju se svuda po svetu. Ali, žurke za pse samo jedne rase i njihove vlasnike, to će, po svemu sudeći, tek postati trend. Prošlog vikenda u Novom Sadu bilo je okupljanje mopseva i, ukoliko niste znali, oni su rasa koja zaista voli da se druži.

Reč je o rasi pasa koja je nastala ukrštanjem i danas deluje da ih ima malo u našoj zemlji. Sve dok ih u jednom gradu ne pozovete na okupljanje.

I ovoga puta, za nastarijeg >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i najmlađeg mopsa pripremljeni su nagradni paketići, dok je domaćin žurke mops Gojko za kraj ostavio i pravu pseću tortu.

U prilogu ispod pogledajte kako je izgledala njihva žurka.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.