Izvor: Nezavisne Novine, 07.Maj.2023, 11:38

Zulić završio u pritvoru nakon monstruozne prijetnje na društvenim mrežama

BIHAĆ - Općinski sud u Bihaću uvažio je zahtjev Tužilaštva USK i odredio jednomjesečni pritvor za Ajdina Zulića (18), nakon što je u objavi na društvenim mrežama zaprijetio da će ponoviti scenario koji se dogodio u Beogradu, te ubiti učenike i radnike u Mješovitoj srednjoj školi koju ...

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Zulić završio u pritvoru: Mladić iz Bihaća pretio da će u svojoj školi ponoviti masakr iz Beograda

Izvor: Blic, 07.Maj.2023

Opštinski sud u Bihaću uvažio je zahtev Tužilaštva USK i odredio jednomesečni pritvor za Ajdina Zulića (18), nakon što je u objavi na društvenim mrežama zapretio da će ponoviti scenario koji se dogodio u Beogradu, te ubiti učenike i radnike u Mešovitoj srednjoj školi koju je ranije pohađao.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.