Zukorlić u Sjenici – Ne želimo sukobe, ali nećemo dozvoliti kriminalcima da vladaju

Izvor: SandzakPress.net, 01.Dec.2023, 05:32

Zukorlić u Sjenici – Ne želimo sukobe, ali nećemo dozvoliti kriminalcima da vladaju

Pred velikim brojem ljudi, uprkos hladnom vremenu, otvorena je savremena kancelarija gradskog odbora Stranke pravde i pomirenja u Sjenici. Prisutnima se obratio predsjednik te stranke Usame Zukorlić. Na početku obraćanja osvrnuo se na aktuelna dešavanja u toj opštini koja su uznemirila sve građane. – Broba između dobra i zla stalno traje i ona će da traje dogod bude zla. Dobro se nikada sa tim zlom neće pomiriti i konstantno ćemo voditi borbu da svjetlo otjera mrak. Kad se pojavi svjetlo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << mrak ide u rupe, gdje mu je i mjesto. Zukorilić istakao da je sa ponosom pričao o Sjenici. – Govorili smo o projektima koje se rade, govorili smo o tome da smo u opštini suzbili kriminali korupciju, govorili smo da imamo ponosnog presjednika opštine, ponosne funkcionere stranke koji su časni, pošteni. Mi nemamo kriminalce u našim redovima. Mi imamo iskrene ljude. Za tri i po godine vraćen je dug opštine koji su oni kriminalci zadužili i sad se nameračili da opet pljačkaju u opštinu. Hoćemo li to da dozvolimo? Naglasio da će nastaviti sa borbom protiv kriminala i korupcije. – To nas obavezuje program ove stranke, čiste, lijepe, bijele stranke. To nas obavezuje smrt rahmetli našeg lidera, rahmetli muftije Zukorlića, to nas obavezuje smrt našeg šehida rahmetli Edina Hamidovića, kojeg su ubili kriminalci. – Uplašeni su jer su vidjeli kako su prošli na zadnjim izborima. Uplašeni su jer su vidjeli kako su prošli na predzadnjim izborima. Uplašeni su i misle, da hajde mi nešto to otmemo, kao uličari, da uđemo, upadnemo i da nas ponovno uvuku u međubošnjačke sukobe. Mi smo jaka stranka, mi se ne plašimo opozicije. Snažna, odlučna, borbena, ponosna i mudra je Stranka pravde i pomirenja, riječi su njenog predsjednika, dodao da priča nije završena. – Čekamo odgovor ove države, hoćemo da znamo da li je u ovoj Sjenici državni sistem zakazao ili još uvijek postoji. To ćemo znati u narednih par dana i u narednom vremenu. Nepravda i neistina nikome dobro nije donijela, poručio je Zukorlić. – Nećemo da se sukobimo, nema potrebe, mi smo to prevozili. A možemo? A jel nismo i mi ulazili u Skupštine i zauzimali Skupštine? A što sad ne bi mogli da odemo tamo, jel? I da i poizbacujemo naglavačke. Jel ne bi mogli? Jel ne bi mogli? Ali nećemo, nema potrebe. The post Zukorlić u Sjenici – Ne želimo sukobe, ali nećemo dozvoliti kriminalcima da vladaju appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Otvorena kancelarija Opštinskog odbora SPP-a u Sjenici

Izvor: SandzakPress.net, 01.Dec.2023

Pred velikim brojem ljudi, uprkos hladnom vremenu, otvorena je savremena kancelarija gradskog odbora Stranke pravde i pomirenja u Sjenici. Prisutnima se obratio predsjednik te stranke Usame Zukorlić. Na početku obraćanja osvrnuo se na aktuelna dešavanja u toj opštini koja su uznemirila sve građane. –...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.