Zukorlić s delegacijom privatnih univerziteta o unapredjenju obrazovanja

Izvor: Beta Video, 29.Sep.2016, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zukorlić s delegacijom privatnih univerziteta o unapredjenju obrazovanja

BEOGRAD - Predsednik Odbora Skupštine Srbije za obrazovanje Muamer Zukorlić izjavio je danas da je s predstavnicima pet privatnih univerziteta razgovarao o unapredjenju obrazovanja u Srbiji. On je na konferenciji za novinare u Beogradu rekao da su predstavnici tih univerziteta izneli poglede na obrazovanje i da su dali predloge za plan rada Odbora. Naveo je da su predstavnici privatnih univerziteta izneli zahteve za izjednačavanje prava na budžetsko finansiranje studenata na privatnim univerzitetima. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nezadovoljstvo zbog načina akreditacija univerziteta

Izvor: Beta Video, 29.Sep.2016

BEOGRAD - Predsednik Odbora Skupštine Srbije za obrazovanje Muamer Zukorlić rekao je danas da je s predstavnicima pet privatnih univerziteta razgovarao o unapredjenju obrazovanja u Srbiji i da su oni izrazili nezadovoljstvo zbog načina akreditacija univerziteta, kao i zbog slabog uticaja na rad Konferencije...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.