Zukorlić izračunao: Evo kako JEDNOSTAVNO da uštedimo i obnovimo kompletnu KANALIZACIONU mrežu i ulice

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2018, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zukorlić izračunao: Evo kako JEDNOSTAVNO da uštedimo i obnovimo kompletnu KANALIZACIONU mrežu i ulice

Mi u Stranci pravde i pomirenja (SPP) ne ulazimo u velike priče i svađe oko velikih projekata

Ako bi Beograd uštedeo mesečno samo jedan evro po glavi stanovnika, to bi značilo da bi se za godinu dana akumulirala sredstva dovoljna da se asfaltiraju sve ulice i izgradi kanalizaciona mreža, rekao je u okviru kampanje, predsednik Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić.

Pročitajte i:

Obraćajući se građanima Banovog Brda, Zukorlić je podsetio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da Beograd ima dva miliona stanovnika i ekonomsku moć veću od pola države, ali i da istovremeno ima mnogo neasfaltiranih ulica i ono što nije za pohvalu da jedna četvrtina grada nema kanalizaciju.

- Zato mi u Stranci pravde i pomirenja (SPP) ne ulazimo u velike priče i svađe oko velikih projekata, već se zalažemo da se na čelu gradske uprave nađu ljudi koji će biti odgovorni za ono za šta su zaduženi - rekao je Zukorlić.

On je istakao da je moguća drugačija politika i odgovorna vlast, te da je polovina programa stranke fokusirane na čoveka sa moralnim i ljudskim vrednostima, a istovremeno je, kaže, svestan da "to neće ići lako i brzo, jer imamo višedecenijske naslage od bivših režima koji su nas upropastili".

- Mogu da obećam da ću stati na strani obespravljenih, na stranu ugroženih, da ću biti sa njima. Ne velika obećanja, i najmanju ljudsku reč nikada nismo izneveril i to je ono što želimo da vratimo u politiku etiku i istinu. Da vratimo u politiku da je moguće biti političar koji ne laže i ne krade", rekao je Zukorlić, a preneo Tanjug.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.