Zukorlić bira policajce u Sandžaku?!

Izvor: Vesti-online.com, 07.Dec.2009, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zukorlić bira policajce u Sandžaku?!

Mešihat Islamske zajednice u Srbiji na čelu sa glavnim muftijom Muamerom Zukorlićem pozvao je sve Bošnjake koji su konkurisali za rad u policiji da se odmah jave Sekretarijatu Mešihata zbog "evidencije".

Ta je evidencija, kako se dalje navodi, "potrebna radi preduzimanja neophodnih radnji u cilju usaglašavanja nacionalne strukture zaposlenih u organima policije na području Sandžaka".

Mnogi Srbi u Raškoj odmah su se zapitali da li će to muftija Zukorlić >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da bira i postavlja policajce i inspektore u MUP-u.

- Tražićemo od ministra policije Ivice Dačića da narodu u Raškoj objasni šta ovo treba da znači. Moguće je, međutim, i da muftija blefira i pokušava da ubere političke poene u Sandžaku, a ujedno i da izvrši pritisak na vlasti u Beogradu - kazao je Radenko Joković, bivši poslanik i predsednik Okružnog odbora Srpskog pokreta obnove.
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.