Zukorlić: Plakate MOK-a predstavlju glas protiv raskalašnog hedonizma

Izvor: SandzakPress.net, 04.Jan.2017, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zukorlić: Plakate MOK-a predstavlju glas protiv raskalašnog hedonizma

Narodni poslanik Mumaer Zukorlić stao u je odbranu Muslimanskog omladinskog kluba kazavši da nema potrebe da se zbog plakata na kojima pozivaju muslimane da ne slave Novu godinu stvara tenzija. – Moj utisak je da se radi o poruci koja podsjeća ljude na zagrobni život, na budući svijet. To je i poruka koja na neki način predstavlja glas protiv raskalašnog hedonizma i svega što se dogodi u novogodišnjoj noći. Ne vidim u ovome ništa negativno i prijeteće.  Ovo treba razumjeti kao drugačiji glas o sve što se u slavljenju Nove godine dogodi. Povezane vijesti:  SRPSKI I POLTRONSKI MEDIJI U SANDŽAKU ŠIRE ISLAMOFOBIJU!      

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljajić predstavlja MOK kao terorističku organizaciju – Ljudima crtaju mete na čela!

Izvor: SandzakPress.net, 04.Jan.2017

Lider SDP-a Rasim Ljajić škoran je akcijom koju je organizirao Muslimanski omladinski klub. – Taj klub je pod okriljem Islamske zajednice i to nije ništa sporno. Oni svake godine vode istu kampanju crtajući ljudima mete na čelo. Protestovali su protiv Djeda mraza, a sada lijepe umrlice, to je...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.