Zukorlić: Nikada nikoga nisam izneverio

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2016, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zukorlić: Nikada nikoga nisam izneverio

Nosilac liste Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka Muamer Zukorlić poručio je građanima Srbije da samo davanje poverenja listi na čijem je on čelu znači da taj glas neće biti izneveren i poručio da će te ljude zastupati "zdušno, odano i profesionalno".

Za 23 godine delovanja u raznim društvenim okolnostima, nikada nikoga nisam izneverio, ni personalno, ni kolektivno, naglasio je Zukorlić u izjavi za FoNet.

Ono što prihvatim kao povereno, u ovom slučaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << glas, bilo da dolazi iz bošnjačke, albanske, nekog drugog manjinskog naroda, ili iz većinske srpske zajednice, istakao je Zukorlić, taj glas sigurno neće biti izneveren.

Zukorlić je najavio da će svim biračima, ako uđe u parlament, uvek biti dostupan, "da bude dodatni glas njihovih prava i potreba".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.