Žrtva smrzavanja u Novom Sadu

Izvor: RTS, 08.Dec.2012, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žrtva smrzavanja u Novom Sadu

U novosadskom naselju Vrbak šezdesetogodišnji Radivoj M. pronađen je mrtav, potvrđeno je u Novosadskoj policiji. Žrtva se smrzla u toku noći.

Šezdesetogodišnji Radivoj M. pronađen je mrtav u vikendici u novosadskom naselju Vrbak, potvrdila je portparolka Policijkse uprave Novi Sad Mileva Tomić.

Telo Radivoja M. pronašla je njegova sestra, a pretpostavlja se da se on smrzao tokom noći, jer nije naložio vatru i tako je postao prva žrtva smrzavanja ove zime u Novom Sadu i okolini.

Obdukcija koja je obavljena u Zavodu za sudsku medicinu gde je telo Radivoja M. preneto rano jutros, potvrdila je da se radi o smrzavanju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prva žrtva smrzavanja u Novom Sadu

Izvor: Večernje novosti, 08.Dec.2012

SRBIJU je u subotuprekrio prvi sneg, a kako meteorolozi najavljuju danas se očekuju još veći intenzitet padavina, jak vetar, ponegde olujni. Sneg je najjače padao u Vojvodini, a preko Iriškog venca zabranjeno je kretanje teretnim vozilima. Ekipe "Vojvodine puta" raščišćavaju prioritetne pravce....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.