Zorica Simonidi: Gico prasico!

Izvor: Vesti-online.com, 09.Okt.2013, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorica Simonidi: Gico prasico!

Zorica Marković i Simonida Ačević ponovo su ušle u svađu, koja je, što je postalo uobičajeno, sadržala more uvreda!

Ni Simonida nije ostala dužna Zorici  

Sve je počelo zbog Zoričinog podsmeha na Simonidin komentar kako je ona bila zadovoljna sa svojom popularnosti i pre ulaska na Farmu.

 

"Naravno da sam ovde ušla da steknem dodatnu popularnost, mada je ona bila na zavidnom nivou i pre nego što sam došla ovde", rekla je Simonida, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << a Zorica je počela ironično da se smeje.

 

"Joj, gico prasico! Nemoj više nikada da uzmeš mikrofon, molim te! Plašiš narod", rekla joj je Markovićeva.

 

"To je jedini tvoj argument, da sam debela! Jesam, debela sam, gledajte! A ti koja si ušla na Farmu samo da bi se setila detinjstva... Daj, molim te, kome serviraš te priče?! Nemoj meni, ja sam inteligentna žena", odgovorila joj je Simonida.

 

"Nisi popila dovoljno lekića, hahaha. Kako te nije sramota?! Ne poštuješ nikoga, glumiš budalu ovde! Smeju ti se", vikala joj je Zorica.

 

"Zorice, tvoj problem je što sam ja došla, a ti si prošla. E, to tebe boli",  završila je Ačevićeva raspravu.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Zorica Simonidi: Gico prasico!

Izvor: Dzungla.org, 09.Okt.2013

Zorica Marković i Simonida Ačević ponovo su ušle u svađu, koja je, što je postalo uobičajeno, sadržala more uvreda!. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.