Izvor: Piplmetar.rs, 05.Jul.2023, 02:30

Zorica Marković je NOVA MILENA KAČAVENDA: „Možda ja budem KUMA Ani i Buliću!“

Vladimir Miljanić
|

utorak 04. juli 2023. 23:30h


Pevačica Zorica Marković, koja je u „Zadruzi 6“ bila najbolja prijateljica Ane Ćurčić, otkrila je da je šokirana nakon što je Ana obelodanila da je ponovo u vezi sa Acom Bulićem, kog je predstavljala prijateljem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << /> Zorica Marković, Ana Ćurčić i Milena Kačavenda (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier


Nekadašnja zadrugarka u emisiji Ognjena Amidžića nije mnogo htela pričatu na tu temu, jer, kako je sama istakla, nije upućena u najnovija dešavanja, ali nije krila iznenađenje.
– Šta kažeš na to što se Ana smuvala sa Bulićem? – pitao je Ognjen.
Zorica Marković (Foto: Ringier/Snežana Krstić)
– Brate, ništa nisam primetila, samu sebe sam demantovala. Stvarno ne znam, ali dobro, njihova stvar, želim im svu sreću. Možda ja budem kuma – rekla je Markovićeva.
– Da li podržavaš tu vezu? – pitao je Ognjen.
Zorica Marković (Foto: Screenshot TV Pink)
– Dok čujem lično, e onda ću ti reći – rekla je Markovićeva.
Ana Ćurčić je, podsećanja radi, sinoć potvrdila da je obnovila emotivnu vezu sa Acom.
Zorica Marković i Ana Ćurčić (Foto: Screenshot TV Pink)
– Od ’97-e nismo zajedno. Cela ova situacija nas je zbližila. Eto, sad smo zajedno! On mi najviše pomaže oko svega – rekla je Ana za „Narod pita“.
Zorica Marković je, inače, podnela tužbu protiv Ivana Marinkovića, a više detalja o tome pročitajte u odvojenom tekstu: DUPLA TUŽBA za Ivana Marinkovića, evo ko se OKOMIO na njega posle Zadruge 6
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.