Zorica Marković: Moram nekog da prebijem ovde!

Izvor: Kurir, 06.Apr.2013, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorica Marković: Moram nekog da prebijem ovde!

Zorica je, iznervirana zato što ih je zadruga kaznila, izjavila da mora nekog da prebije i da će to najverovatnije biti Vesna Rivas

Farmeri su dobili pismo od zadruge i naravno odmah je ispala svađa. Zorica je izjavila da će prebiti Vesnu Rivas, a Era da će raditi po ceo dan.

Naime, zadruga je poslala pismo farmeri i saopštila im da su svi kažnjeni zato što ne shvataju ozbiljno zadatke.

Zorica je prva skočila i iskritikovala prvo Eru da nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dobar gazda i da je u poslednje vreme popustio.

"Ne mogu da gledam i slušam domunđavanja vezana za rad", rekla je Zorica. Saška Karan pridružila se Zorici i rekla da je kod Ere neko privilegovan i da štiti pojedince. Era je pitao koga on to štiti i Saška je rekla da misli da je to Vesna Rivas.

Vesna je odmah skočila, raspoložena za svađu i pitala Sašku zašto se kači za nju, a onda se ubacila i Zorica i rekla: "Najveći si neradnik i zato svi za tebe kače".

"Ja sve radim i ne vidim ovde neradnike", rekla je Rivas.

Zorica je kasnije izjavila da mora nekog da prebije i kako kaže: "To će biti ona", aludirajući na Vesnu Rivas.

Era je iznerviran izjavio da će sada raditi od 00 do 24.zoom

zoom

http://www.youtube.com/watch?v=embCvkX54_Y

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.