Zorica Marković: Dule, hrani kravu po propisima!

Izvor: Kurir, 03.Apr.2013, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorica Marković: Dule, hrani kravu po propisima!

Postoje propisi kako se hrani krava. Ruža mora da se hrani onako kako je Proka rekao, poručila je Zorica Duletu

Zorica Marković i Dule posvađali su se oko toga kako treba hraniti kravu. I dok je Zorica napadala Duleta da ne hrani dobro kravu, Dule se branio da ne zna bolje.

"Postoje propisi kako se hrani krava. Ruža mora da se hrani onako kako je Proka rekao", poručila je Zorica Duletu, a on je rekao da on ceo život hrani krave i da zna >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kako treba da radi, ali i da ako nekome ne odgovara uradi sam.

"Hranim kako umem, šta ima meni Proka da kaže, ja to radim ceo život. Ako nekome ne odgovara neka uzme i sam uradi", odbrusio je Dule. Zorica je uzvratila da se pravi lud, a on je odgovorio: "Ja sam lud prirodno, ne pravim se".

Zorica je, čini se, malo pobesnela, pa je rekla: "Dosadio si narodu više, nemoj da se dereš!"

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zorica Marković: Dule, hrani kravu po propisima!

Izvor: Dzungla.org, 03.Apr.2013

Postoje propisi kako se hrani krava. Ruža mora da se hrani onako kako je Proka rekao, poručila je Zorica Duletu. Opširnije na Kurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.