Zoranić optužio ministra policije da dolazi u posjetu kriminalcima

Izvor: SandzakPress.net, 25.Feb.2021, 16:26

Zoranić optužio ministra policije da dolazi u posjetu kriminalcima

Odbornik Sandžačke demokratske partije (SDP) Kasim Zoranić optužio je danas Ministra unutrašnjih poslova da je došao u posjetu kriminalcima u Novom Pazaru. Podsjećamo da je danas održan sastanak predsjednik Mešihata IZ-e u Srbiji muftije dr. Mevlud ef. Dudića i Ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina.  Zoranić je kazao da više neće vrijeđati odbornike opozicije, iako priznaje da je nekad znao da neprimjereno dobacuje sa mjesta. On je danas ponovo optužio Islamsku zajednicu >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << za pranje novca, a posjetu ministra Vulina označio kao podršku kriminalcima. – Kog sam ja pomenuo, to je šef organizovane grupe, mi tu imamo dokaz ne samo KRIK od 13 miliona eura, imamo dokaze za pranje para od 380 miliona eura i čujem danas mu dolazi ministar policije, to je strašno za ovu državu, za ovaj grad. To je poruka da svi mi budemo kriminalci. Na izlaganje Zoranića reagovao odbornik Stranke pravde i pomirenja (SPP) dr. Admir Muratović. – Vi ste upozorili da se držimo tačke dnevnog reda a dozvolili ste, niste reagovali na insinuacije da visoka državna delegacija će danas posjetiti nosioce organizovanog kriminala, odgovorno tvrdim da predsjednik Mešihata to nije. Izvor: SANA The post Zoranić optužio ministra policije da dolazi u posjetu kriminalcima appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Zoranić (SDP): Vulin došao u posetu kriminalcima u Novom Pazaru

Izvor: Danas, 25.Feb.2021

Današnja poseta  ministra unutrađnjih poslova Aleksandra Vulina pomenuta je i na zasedanju Skupštine grada Novog Pazara.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.