Zorana Mrki: Pametniji si kad ćutiš!

Izvor: Mondo, 20.Jun.2018, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorana Mrki: Pametniji si kad ćutiš!

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović ocenila je da su izjave bivšeg ministra i gradonačelnika Beograda, Milutina Mrkonjića i Dragana Đilasa, o novoj železničkoj stanici Centar "tragikomične" i prepune "političke amnezije".

"Kada izmeštanje železničke stanice kritikuju Mrkonjić i Đilas, oni koji su se pre 10 godina ugovorom obavezali da će stanicu Prokop da završe do 2010. godine, kako da ih ne pitate: 'Pa što je, drugovi i gospodo, niste završili?!' >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Ali, kad vidimo kako je propao jedini izgrađeni Mrkonjićev auto-put pun gline koji ide iz njive u njivu, možda je i bolje što njih dvojica ništa nisu radila. Držite se estrade i 'Velikog brata', to vam bolje ide", kaže Mihajlovićeva.

Nova železnička stanica Centar biće spremna da 1. jula prihvati sve građane koji koriste železnicu i putnici će imati sve što im je potrebno za dolazak i odlazak sa stanice, navodi se u saopštenju iz njenog kabineta.

"Međutim, kada neko, pa još bivši ministar, izjavi da stara železnička stanica u Beogradu ne treba da se preseli u stanicu Centar sve dok se tamo ne završe 'šoping centri, hoteli, moteli i priključenje za metro', onda do punog izražaja dolazi ona narodna 'pametniji si kad ćutiš' ", kaže potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović.

O kritikama na izmeštanje Železničke stanice u Beogradu:

Bura oko izmeštanja Železničke stanice

Poslednji voz za Bar s Glavne železničke stanice Beograd ispraćen je 15. juna.

"Infrastruktura železnice Srbije" najavila je da će od 1. jula ove godine u potpunosti obustaviti železnički saobraćaj u Glavnoj železničkoj stanici Beograd,kao i na pruzi Beograd Glavna stanica – Pančevački most, što je šest meseci ranije nego što je projektom bilo predviđeno.

To znači da se od 1. jula ukida železničko službeno mesto "Beograd Glavna stanica" i u potpunosti obustavlja železnički saobraćaj na području Savskog amfiteatra.

Zatvara se "štajga" za vozove, Prokop nova stanica

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.