Zoran Živković puštao balone na Tašmajdanu

Izvor: Mondo, 20.Apr.2016, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran Živković puštao balone na Tašmajdanu

Nova stranka je danas u beogradskom parku Tašmajdan, u okviru predizbornog perfomansa pustila 50 balona sa, kako je navedeno, "najvećim lažima" premijera Aleksandra Vučića.

Foto: Beta, Miloš Miškova

Na šarenim balonima bila su napisani nazivi Beograda na vodi, obećanje o smanjenje nezaposlenosti, o "srpskom Mercedesu", o tome da će predizborna kampanja trajati samo deset dana.

Dok su baloni leteli, predsednik Nove stranke Zoran Živković >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je rekao da će se isto dogoditi i s premijerom Aleksandrom Vučićem nakon izbora 24. aprila.

"Sabrana dela Vučićevih laži ima nekoliko stotina stranica, mi smo izdvojili 50 najvećih laži. Vučić laže, a ko laže taj i krade, ko krade ima puno razloga i da se plaši", kazao je Živković.

Živković je rekao da je na Srbiji da 24. aprila odabere želi li laž ili istinu, "da li da pobedi Vučić ili da pobedi Srbija. Srbija pobeđuje kad Vučić gubi". kazao je on.

Nova stranka je u parku Tašmajdan predstavila i svog kandidata za predsednika opštine Palilula - Arisa Movsesijana, stomatologa, reditelja i scenaristu.

Sličnu akciju ova stranka nedavno je i održala i u Nišu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.