Zoran Marjanović preti policiji: Nađite ubicu moje Jece!

Izvor: Press, 28.Nov.2016, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran Marjanović preti policiji: Nađite ubicu moje Jece!

Zoran Marjanović nedavno je ponovo bio u policiji, koji je ovaga puta bio veoma besan, što ni posle osam meseci nije otkriven uubica.
Foto:svetplus.rs
Suprug Jelene Krsmanović veoma je ljut na policiju, jer ni posle osam meseci od ubistva, nema nikakvog dokaza, ali ni naznaka ko je mogao da učini ovako nešto monstuozno: "Dosta mi je ovog mrcvarenja! Ako za mesec dana ne nađete ubicu moje >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << žene, moraću nešto da preduzmem kako bi se prekinula ova agonija", rekao je Zoran, a navodi izvor za Kurir i dodaje:

"Zoran je počeo da puca po šavovima. Ne može da izdrži sve veći medijski pritisak koji se stvara na njega i porodicu. Kad god dođe u policiju, stalno mu postavljaju jedna te ista pitanja. On želi da pomogne inspektorima da reše ovaj slučaj, ali mu se čini da stalno tapkaju u mestu. Zato je u nekoliko navrata predlagao da angažuje privatne detektive da rasvetle ubistvo njegove žene", dodao je Kurirov izvor. "Rekao je da noćima ne spava zbog ženine smrti, da je iscrpljen i umoran. Istakao je da sa ćerkom Janom ne može u parku normalno da se igra jer se ljudi okreću za njima i svašta im pričaju iza leđa. Posebno mu smeta to što neki misle da je on kriv za Jeleninu smrt i to što se svašta priča kad god on dođe u policiju", zaključuje izvor Kurira.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.