Zoran Lutovac i Brankica Janković gosti Novog dana

Izvor: N1 televizija, 14.Okt.2018, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran Lutovac i Brankica Janković gosti Novog dana

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac komentarisaće društveno-političke aktuelnosti kroz pregled štampe, dok će u temi jutra gošća biti poverenica za ravnopravnost Brankica Janković.

U temi jutra bavimo se diskriminacijom. Kako se naše društvo odnosi prema tom problemu? Da li nam se u javnosti kroz navodno pravo na slobodu mišljenja serviraju diskriminatorski stavovi i da li država jasno stavlja do znanja kada je na delu diskriminacija ili mozda žmuri na jedno >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << oko kada su pojedinci iz javnog života u pitanju? O ovome će govoriti Brankica Janković, poverenica za ravnopravnost.

Kultura, nasleđe i razvoj turizma - to je bila tema četvrte međunarodne konferencije iz oblasti turizma i hotelijerstva SITCON 2018. U kolikoj meri su povezani ovi pojmovi i kako negovanje kulture i nasleđa utiče na razvoj turizma čućete od profesora katedre za turizam Jovana Popeskog.

Prvi „Globalni Dečji dizajn maraton“ istovremeno se dešava u 30 zemalja, a ove godine će se prvi put održati i u Srbiji. Među 1000 mališana iz čitavog sveta, ovog puta naći će se i pedesetoro dece iz Srbije. Više o događaju i načinu prijave za učešće čućete od Tijane Jovanović Petrović.

Malo pozorište „Duško Radović“ će 23. oktobra proslaviti 69 godina postojanja, a tim povodom premijerno će biti izvedena predstava za mlade „Veliki odmor“. O predstavi, ali i planovima pozorišta više od rediteljke Olje Đorđević i direktora pozorišta I glumca Aleka Rodića.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.