Zoran Đorđević: Reči Cvijetina Milivojevića se mogu koristiti samo u službi manipulacije tajkunskih medija

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2020, 21:04

Zoran Đorđević: Reči Cvijetina Milivojevića se mogu koristiti samo u službi manipulacije tajkunskih medija

On je dodao da opozicija nikada nije imala argumente protiv Vučića i da jedino laži mogu da plasiraju putem svojih kanala ali da građani dobro znaju koga su birali i izabrali.

Član predsedništva SNS-a, ministar Zoran Đorđević povodom laži na račun  Aleksandra Vučića od strane analitičara Cvijetina Milivojevića, rekao je da njegove reči mogu koristiti samo u službi manipulacije tajkunskog medija i da svako objektivan i razuman zna da nisu ništa drugo nego još >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedan neuspeli pokušaj bacanje ljage na ime prvog čoveka Srpske napredne stranke.

- Analitičar koji se dodvorava opoziciji i Draganu Đilasu dajući izjave za Šolakov portal nije ništa drugo do marionete koja pokušava da zabavi šaku građana. Vučić i SNS su uradili više nego bilo ko u istoriji Srbije, koliko god to nekome da se ne svidja postoje dokazi i dela, jer za razliku od drugih on ne priča već radi - rekao je ministar.

Đorđević je dodao da opozicija nikada nije imala argumente protiv Vučića i da jedino laži mogu da plasiraju putem svojih kanala ali da građani dobro znaju koga su birali i izabrali.

- Na izborima su građani odlučili, Aleksandar Vučić i SNS su pobedili, i tu nema dileme. Sve njegove odluke su se do sada pokazale kao legitimne i dobre i siguran sam da će tako biti i u budućnosti - poručio je ministar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.