Zoran Babić podnosi ostavku

Izvor: Vesti-online.com, 01.Feb.2019, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran Babić podnosi ostavku

"Zoran Babić više neće biti direktor Koridora Srbije", izjavio je danas ministar policije Nebojša Stefanović.

- Zoran Babić će podneti ostavku na mesto direktora Koridora, on više neće obavljati ovu funkciju - rekao je Stefanović za tv Pink i dodao da je dosadašnja istraga pokazala da je vozilo Koridora neprilagođenom i ogromnom brzinom ušlo u pojas naplatne rampe.

Istakao je da Babić nema ličnu odgovornost, jer nije upravljao vozilom, ali da je to, ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << logičan potez.

- Uzimajući u obzir da je došlo u toj saobraćajnoj nezgodi do smrtne posledice, čini mi se da je to logičan potez - dodao je Stefanović.

Kako kaže ministar, istraga se vodi u ovom trenutku i rade se sva neophodna veštačenja.

- Ono što mogu da vam kažem je svakako da će sve biti dostupno javnosti i svaki detalj te istrage, jer želimo da javnost ima potpuni uvid u sve što se dešavalo. Nesumnjivo da je i dosadašnji tok istage pokazao da je vozilo Koridora neprilagođenom i ogromnom brzinom ušlo u pojas naplatne rampe i udario dva vozila ispred - rekao je Stefanović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Babić više neće biti direktor Koridora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Feb.2019

Zoran Babić više neće biti direktor Koridora Srbije, izjavio je danas ministar policije Nebojša Stefanović...Istakao je da Babić nema ličnu odgovornost, jer nije upravljao vozilom, ali da je to, ipak, logičan potez..."Uzimajući u obzir da je došlo u toj saobraćajnoj nezgodi do smrtne posledice,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Babić podnosi ostavku!

Izvor: Mondo, 01.Feb.2019

Zoran Babić neće više obavljati funkciju direktora "Koridora 10", saopštio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović...Foto: MONDO/Mario Milojević - ilustracija..Istraga se vodi i u ovom trenutku, rade se sva neophodna veštačenja. Svakako da će sve biti dostupno javnosti, svaki deo...

Nastavak na Mondo...

Zoran Babić podnosi ostavku!

Izvor: Večernje novosti, 01.Feb.2019

Direktor "Koridora 10" Zoran Babić podnosi ostavku, posle saobraćajne nesreće kod Doljevca DIREKTOR "Koridora 10" Zoran Babić podnosi ostavku - saznaju “Novosti”. Na ovaj potez Babić se odlučio posle saobraćajne nesreće kod Doljevca, u kojoj je, posle sudara sa vozilom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.