Znamo da je virus tu, još uvek je opasan! Kisić Tepavčević otkrila kada će biti moguća okupljanja u zatvorenom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2021, 10:33

"Znamo da je virus tu, još uvek je opasan!" Kisić Tepavčević otkrila kada će biti moguća okupljanja u zatvorenom!

Kisić je rekla da Krizni štab zaseda svake nedelje

Član Kriznog štaba Darija Kisić Tepavčević izjavila je da masovno okupljanje u zatvorenim prostorima još dugo neće biti moguće u Srbiji.

Ona je rekla da Krizni štab zaseda svake nedelje, te da nema mnogo prostora oko popuštanja mera.

- Imamo jedne od najfleksibilnijih mera koje su se pokazale poprilično delotvorne kada se uporedimo sa drugim zemljama. Činjenica je da, iako registrujemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trend pada učestalosti obolevanja, i dalje je taj broj u hiljadama - napomenula je ona.

Kisić Tepavčević je rekla da ovo jeste pad, ali da se korekcija mera vrši u skladu sa epidemiološkom situacijom.

- Mislim da je preterivanje ono što se pojavilo u medijima, kada su objektivno sve karte na stolu, kada znamo da je virus tu - kazala je ona.

Kisić Tepavčević je rekla da okupljanje u zatvorenim prostorima dugo neće biti bezbedna mera.

- Apelujem još jednom na sve građane koji se nisu vakcinisali da to urade što pre, pre svega sačuvali svoje zdravlje - rekla je Kisić Tepavčević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.