Znam kada se vraćaš kući, MRAK JE TADA: Bolesne reči MANIJAKA iz autobusa, ipak je DOLIJAO - SAD ĆE ODGOVARATI

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2018, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Znam kada se vraćaš kući, MRAK JE TADA": Bolesne reči MANIJAKA iz autobusa, ipak je DOLIJAO - SAD ĆE ODGOVARATI

Policija je uhapsila Ž. T. (45) iz Glibovca zbog sumnje da je u gradskom prevozu seksualno uznemiravao 22-godišnju J. K. Kada se devojka pobunila, manijak joj je navodno zapretio da zna gde živi i da će je sačekati u mraku!

Incident se dogodio 13. decembra oko pet ujutru u autobusu na liniji 499, koji putuje na relaciji Mladenovac-Beograd. J. K. je odmah ceo slučaj prijavila policiji, ali i na društvenim mrežama apelovala na devojke da se paze ovog manijaka. Ona je na jednoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Fejsbuk stranici podelila svoje iskustvo iz autobusa kako bi upozorila sve koji se voze ovom linijom da se čuvaju osumnjičenog.

- Jutros oko pet sati, sa glavne stanice u Mladenovcu, ulazim u autobus i uzimam knjige u ruke kako bih učila do Beograda. Inače skroz prikladno obučena, zimska jakna do kolena, pantalone, čizme. Prilazi "gospodin" i seda pored mene, poznat mi je pošto živimo u istom mestu – napisala je napastvovana devojka.

Kako je navela, manijak je tada otpočeo razgovor sa njom.

- Govori mi: "Studiraš nešto?", ja kažem: "Da, ekonomiju" i okrenem glavu. Tog trenutka on stavlja svoju ruku na moju nogu. Ja uporno pomeram nogu, međutim, on sve više i više stavlja ruku. Kada sam videla da se to ne dešava slučajno i da je on krenuo rukom sve više ka gore, rekla sam mu: "Pomerite se, idem pozadi da sednem", na šta on odgovara: "Sedi, gde si pošla" - navela je J. K.

Kako je objasnila, tada je naglo ustala i rekla napasniku da će ukoliko se ne pomeri da prođe, pozvati i policiju. Međutim, on nije prestao sa provokacijama.

- Kada sam izlazila iz autobusa, rekao mi je: "Znam kada se vraćaš kući, mrak je tada" - napisala je devojka i dodala da osumnjičenog i da ima ćerku, koja je nekoliko godina mlađa od nje.

J. K. je ubrzo posle incidenta u autobusu prijavila Ž. T. u policijskoj stanici, nakon čega je on priveden na razgovor.

- Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i protiv njega je podneta krivična prijava za polno uznemiravanje. Nakon toga priveden je kod tužioca za saslušanje i pušten da se brani za slobode - kaže dobro obavešten izvor.

BONUS VIDEO: Ovo su NAJOPASNIJI avioni današnjice

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.