Zna se ko je napravio tabloidizaciju zemlje

Izvor: B92, 13.Jan.2020, 08:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zna se ko je napravio tabloidizaciju zemlje"

Beograd -- Vučić izjavio da tabloidi jesu pogrešili zbog načina na koji su izveštavali o otetoj devojčici, ali je i istakao da se zna ko je uveo tabloidizaciju zemlje.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u emisiji TV Pink "Hit tvit" rekao da su se tabloidi izvinili zbog izveštavanja o Moniki Karimanović i da ne misli da im je namera bila da unište devojčicu. On je rekao i da nije istina da su tabloidi najveće zlo u zemlji.

"Tabloidizaciju Srbije, uvođenje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << takvih vesti i tabiodnih medija... zna se ko je napravio u ovoj zemlji", rekao je Vučić.

On je ocenio da su licemerni oni koji nisu brinuli za prava druge dece, napominjući da tu ne misli na ozbiljne novinare, već na političke komesare koji su to hteli da zloupotrebe.

Milan Antonijević smatra da su tabloidi ovome pribegli zbog veće zarade, ali da njihovo izvinjenje nije dovoljno.

"Ne ohrabruje da tužilastvo i institucije nisu pokrenuli postupak kako su tabloidi dolazili do tih informacija, to bi imalo veći efekat", rekao je Antonijević.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.